Ekopromen Oy

Sähköiset kirjat - eKirjat

Mitä ovat eKirjat?

Sähköiset kirjat ovat laitteita, jotka on suunniteltu erityisesti kirjojen ja dokumenttien lukemiseen. Nykyaikaisten eKirjojen näyttö muistuttaa luettavuudeltaan erittäin paljon paperia. Monissa tilanteissa sähköinen kirja voi jo korvata ison kirjapinon tai dokumenttien tulostamisen.

Paperin mukavuus

EInk-näyttö on myös erittäin miellyttävä silmälle. Näytöllä on suuri tarkkuus, vilkkumaton kuva ja sitä voi lukea kaikenlaisessa valaistuksessa ja mistä suunnasta tahansa. Näyttö muistuttaakin erittäin paljon tavallista paperia eikä rasita siten silmiä kuten perinteiset näytöt.

Akku kestää pitkään

Myymiemme kirjojen käyttämä EInk-näyttöteknologia kuluttaa erittäin vähän energiaa. Näyttö tarvitsee energiaa vain silloin, kun kuvaa muutetaan. Muuttumaton kuva pysyy näytöllä täysin ilman sähköä. EInk-näyttö sopiikin erittäin hyvin elektroniseen kirjaan erinomaisen energiatehokkuutensa ansiosta. Nykyiset laitteet pystyvät näyttämään jopa 8000 sivua yhdellä latauksella.

Kätevän kokoinen

Kirjojen koko on samaa luokkaa tyypillisen pokkarin kanssa. Ne ovat kuitenkin paljon ohuempia ja myös siksi niitä on helppo kuljettaa mukana minne vain. Laitteet myös käynnistyvät nopeasti.

Tekstin koko aina sopiva

Voit valita tekstille haluamasi koon ja kirjasimen. Monissa kirjoissa teksti on liiankin pientä, mutta sähköinen kirja auttaa tässäkin asiassa. Valitse suurempi teksti ja voit jättää lukulasit pöydälle. Tai pienennä tekstin kokoa jolloin sivulle mahtuu enemmän sisältöä.

Helppo sisällön hallinta

Kirjat liitetään tietokoneeseen mukana tulevalla USB-kaapelilla ja ne näkyvät tietokoneen omassa tiedostohallinnassa. Voit siirtää sisältöä kirjoihin käyttöjärjestelmän omilla työkaluilla. Tuki mm. Windows®, Mac® ja Linux -käyttöjärjestelmiä.